Profesori i njohur : Rrini të qetë, cdo gjë do të shkoj mirë, ja edhe sa ditë na duhet që virusi të shkoj në zero dhe ne të vazhdojmë jetën normale

Profesor Isaac Ben Izrael Matematicieni kreu i programit të Studimeve të Sigurisë në Universitetin e Tel Aviv dhe kryetari i Këshillit Kombëtar për Kërkim dhe […]

Menduat se u lehtësuan masat ? Ja se cfarë u ndodh nëse jeni të pajisur me leje per te dalë dhe largoheni nga banesa juaj më shumë se

Kryeministri Rama njoftoi se do ketë “lehtësim” për lëvizjen e qytetarëve. Orari i lëvizjes si për automjetet dhe për këmbësorët është zhvensour nga ora 13:00 […]

“Ishte drita e shtëpisë”! Agron Duka humb njeriun më të shtrenjtë, mesazh miqve: Koha e pazakontë na detyron të heqim dorë nga zakonet!

Kreu i Partisë Agrare Ambientaliste, Agron Duka, ka hum bur njeriun e tij më të shtrenjtë, nënën. Lajmin e hidhur e bën të ditur vetë […]