Situata e krijuar prej koronavirusit në Shqipëri ka izoluar në banesa pothuajse gjithë shqiptarët.

Nga izolimi, edhe qendrimi më gjatë me familjen është i pashmangshëm, ku më shumë në këto ditë komentohet bashkëjetesa burrë dhe grua.

Nië qytetar nga Tirana është pyetur nga Fiks Fare lidhur me këtë, por ai ka habitur me përgjigjen e tij.

Burri shprehet se gruan e tij e do dhe do ta dojë gjithë jetën, por sipas tij ajo ka një dashnor.

Ai shprehet:

Sot për sot e kam dash dhe do e dua sa të jem gjallë, der sa të vd es. Ajo thotë ik prej shpie se un kam një dashnor dhe ma ka lujt me 100 mijë lekë ndorë, ose më gjej shtëpi me qera.
Mirëpo kjo nuk është çudia më e madhe. Sapo mbaron fjalinë, në vend mbërrin gruaja dhe e qëllon në kokë duke I ndërprerë intervistën dhe bërtitur burrit. Ai largohet dhe ajo shprehet se do ta vr asë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *