“E dëgjuam duke thirrur mami, i dhamë ujë”/ Burri që gjeti 2 vjeçarin e humbur rrëfen rreth kërkimit: Ka qenë duke fjetur dhe pastaj doli nga…

Astrit Kryeziu është një prej personave, i cili sot në Malishevë iu bashkua grupeve të kërkimit për gjetjen e 2 vjeçarit, që kishte humbur që […]

E përdorim për të bërë byrek, kjo është barishtja e jetës shumë e përhapur në Shqipëri që shëron një sërë sëm undjesh, që nga tensioni i lartë e deri tek osteoporoza

Lëpjeta renditet në radhët e barishteve më të shëndetshme për njeriun. Ajo i ngjan shumë spinaqit, jo vetëm në vlera, por edhe në pamje. Lëpjeta […]