Një nënë që prej vitesh përpiqej të tejkalonte problemet me lindjen e fëmijëve, ka ndarë në rrjet momentin tro   nditës kur doktori i tha se do të bëhej me katër fëmijë binjakë njëherësh.

30 vjeçarja Natalie Maree, nga Roebourne në perëndim të Australisë, shkruan se burrit të saj Kahn ‘thuajse i ranë të f   ikët’ kur çiftit iu dha laj  mi i lumtur.

Tashmë prindërit tregojnë rregullisht për jetën me katër fëmijët e tyre Maioha Khan, Frankee Gene, Marley Rose e Maddison Grace, së bashku me vajzën e tyre 2-vjecare Kiki.

Natalie nisi të merrte injeksione të regu  llta hormonesh kur u diag   nostikua me infertilitet disa vjet më parë.

Por ajo dhe Kahn u lumturuan kur lindën vajzën e tyre Kiki, pas disa vitesh kur nuk e dinin nëse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *