Mediat turke kanë publikuar së fundmi zhurmën ngje thëse të tërmetit trond itës që shkundi dje Turqinë dhe Greqinë.

Tërmeti në Turqi, shkon në 22 numri i të vdekurve, mbi 1 mijë të plagosur (Foto dramatike) - Gazeta Mapo

Përmes këtij regjistrimi të tërmetit 7 ballë, dëgjohet zhurma që të fut të dridh urat. Sipas të dhënave në faqen e internetit të Autoritetit të Menaxhimit të Fat keq ësive dhe Emergjencave (AFAD), në orën 14:51 në Detin Egje, Izmir, një tërmet me madhësi 6.6 u regjistrua 17 kilometra larg rrethit Seferihisar të Turqisë.

Sipas sizmologëve, ky është tërmeti më i madh që ka g oditur vendin në vitet e fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *