Mbani lotët, Shqipja bën rrëfimin prekës për jetën e saj/ Ish burri dhe familjarët e tij më bënin për spital, ai më solli dhe letrën e ndarjes ditën që humba babanë

Shqipja tregon mes lo tësh divorcin nga ish bashkëshorti dhe dhu nën që përjetoi për vite me radhë prej tij. Në takimin me Rolandin, ka […]