Marrëdhënia mes Gilbertës dhe Ilirit duket se po shkon më së miri. Ata kanë komplimentuar njëri-tjetrin në takim duke treguar se kanë ndjerë mungesë kur nuk flisnin së bashku.

Gilberta: Mendoj se po njihemi dhe po tolerojmë njëri-tjetrin. Ta ndjeva mungesën kur nuk flisnim me njëri-tjetrin, ishte moment reflektimi.

Iliri: Edhe unë.

Gilberta: Nuk më kishe thënë që të kisha munguar.

Iliri: Po mundohem që t’i dedikoj një pjesë të madhe Gilbertës. Tani i bie të dedikohem me stile të tjera.

Gilberta: E kam vënë re se komunikimet tona nisin që në mëngjes, me telefonata dhe darkën që e mbyllim bashkë. Ai e bën vetë dhe nuk ka nevojë t’ia kërkoj unë.

Ndërsa në studio, Gilberta zbuloi edhe momentin që bëri diferencën dhe shtoi se i mungojnë pak z ënkat.

Gilberta: Tha që kishte ardhur për të njohur femrat shqiptare se njihte ato italiane, por kur i ra kitarës, ndryshoi mendimin komplet. Por më mungojnë edhe zënkat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *