Iliri ka surprizuar Gilbertën në studion e Për’Puthen +40 pas transmetimit të tyre të fundit.

Iliri kompozoi një pjesë vetëm për të dhe e luajti me kitarë. “Më frymëzoi për të përfunduar atë që kisha nisur”, tha Iliri.

Kjo solli shumë emocione të mëdha, aq sa Gilberta u ngrit për t’i dhënë një puthje në buzë. Ndërsa Iliri nuk ka hezituar që t’i thojë “E dua”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *