Një pjesë e kryeqytetit ditën e nesërme do të jetë pa energji elektrike sipas njoftimit për media nga OSHE.

Sipas kompanisë arsyeja e kufizimit të energjisë do të bëhet për shkak të rikonstruksionin e kabinave elektrike. Zonat që do të preket do të jenë: Rruga “Siri Kodra” dhe rruga “Kosta Cekrezi”, kufizim i cili do të zgjatet gjatë intervalit kohor 09:00-16:00

Njoftimit: Përshëndetje/ Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 1 korrik

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datën 1 korrik, gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht: rruga “Siri Kodra”, rruga “Kosta Cekrezi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *