Protestë për familjen Gushi/Motrat e Silvanës të këputin shpirtin: Nuk ka fjalë për këto që ndiejmë ne, e keqja na ka bllokuar…

Familjarë, të afërm, miq dhe qytetarë të Patosit kanMotrat dalë në protestë në sheshin Europa në Fier, për familjen Gushi dhe për të vendosur drejtësi. […]

Nëna u bëri gati bukën, ata po hanë dhe/ Nëna e Silvanës që u shua me familjen në mes të rrugës bën apel rrënqethës: Dua drejtësi për fëmijët e mi…

FIER- E vr arë nga ngjarja e rëndë ku i humbi jetën vajza, dhë ndri dhe dy mbesat e mitura, nëna e Silvanës nuk ka […]