Një ditë e veçantë për familjen e ish-kryeministrit Sali Berisha, pasi bashkëshortja e tij, Liri, feston 74-vjetorin e lindjes. Gjithashtu çifti feston edhe 51-vjetorin e martesës së tyre.

Këtë e la bërë të ditur vetë Berisha, i cili nëpërmjet një postimi në profilin e tij “Facebook”, i ka kushtuar një urim special të shoqes.

Ish-kryeministri ka publikuar një foto të tij së bashku me Lirie Berishën dhe fëmijët e tyre, ku edhe i ka dedikuar disa fjalë të bukura.

“Miremengjes miq, sot familja jane feston 74 vjetorin e më të mirës së familjes tonë, Lilit, por edhe 51 vjetorin e marteses tone. Gezuar Lili! Se bashku edhe shume e shume vite tjera! sb”, shkruan Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *