”Do të sjellë një bashkëpunim jo me vëllezërit pogradecar por me ata që të shkatërrojnë fare, vëllezërit korçar”, ka thënë Ylli Baka. Por gazetarja e ngacmon duke i thënë se meqënëse je në Vlorë mendova që do bëje një këngë me binjakët.

Atëherë Ylli përgjigjet, “po ça të them unë, hajt të na rrojë Baftjari”…Duke lenë kështu të nënkuptohet se vëllezërit Veshaj nuk janë këngëtarë…

Video)S’ka shqiptar që si njeh\ Shumë ndryshe nga tani, s’do e besoni si dukej dikur Donaldi dhe Romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *