Hajde hajde u prish dynjaja/ Gruaja e martuar thotë që e bën në krevat me burra të tjerë: Burri se bën atë gjë, vetëm unë jam…

Llojet moderne të marrëdhënieve po rriten në popullaritet, me marrëdhëniet poligame dhe të përhapura duke u bërë më pak të stigmatizuara. Dhe një grua në […]