Ylli Merja tregon recetën sekrete/ Këtë bime përzijeni me kripë të zezë dhe më pas lereni gjate natës: Ben mrekulli per shendetin…

Hithrat janë një bimë medicinale që përdoren në gatime të ndryshme si byreku, por duket theksuar fakti që janë shumë të shëndetshme, pasi përmbajnë mbi […]