Ka bukuri të rrallë, ndaj e zgjodhën si modele/ 18-vjeçarja me sindromën down po bën namin në botën e modës: Po u kujton njerëzve bulurinë e shpirtit

Në botën e modës jemi mësuar që kryesisht të shohim vetëm modele të bukura e me forma trupore perfekte, po së fundmi duket se edhe […]

Një i moshuar kishte orë në rrugë duke u përpjekur të shiste ëmbëlsirat. Kur dikush i dha atij këtë, ai nuk mundi t’i mbante lotët…

Për fat të keq, sa më shumë kohë kalon aq më shumë njerëz duket të bëhen të pandjeshëm, vlerat humbasin, ndjeshmëria dhe solidariteti janë të […]

Një nënë e re hyri në një restorant per te kërkuar një gotë uji, por kërkesa e saj u refuzua nga një kamerier i pasjellshëm. Më vonë, ndodhi diçka e tme rrshme që e bëri kamarierin te pendohet!

Një ditë, një nënë e re hyri në një restorant të ushqimit të shpejtë, ndërsa mbante fëmijën e saj. Ajo donte të blinte dicka per […]